Kepti ananasai tešloje

PINEAPPLE-UPSIDE-DOWN-CUPCAKE-22

Keptiems ananasams Reikės:

Šviežio didelio ananaso arba  konservuotų ananasų griežinėlių. 
2 kiaušinių 

200g. grietinėlės

Keleto šaukstų manų kruopų

Cukraus pagal skonį, geriau rudojo

Žiupsnelio vanilės

Aliejaus (svarbu nepadauginti kepant)

Smulkintų lazdynų ar kitokių riešutų

Užvirinam grietinėlę, suberiam 3 šaukstus manų kruopų ir intensyviai maišydami virinam ant silpnos ugnies, kol išbrinks.

Su cukrum ir vanile išplaktus kiaušinius, atsargiai įmaišom į karštą manų košę. Ananasų griežinėlius (kepant šviežius reikia išimti viduriuką, o konservuotus tiesiok nuvarvinti) pavoliojam likusiose sausose manų kruopose, paskui – ir tešloje 2-3 minutes apkepam aliejuje, kol dailiai apskrus.

Pabarstom rišutukais.

Labai skanu su paukštienos patiekalais , ledais,  želė ar desertiniu kremu.

Skanaus.

Komentaras:

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *